Summer 2013

Anja och jag har "bestämt" oss för att bli mer kjol/klännings-tjejer, det ÄR faktiskt väldigt fint, på sommaren oså.
Har INGEN kjol och ingen klänning som jag kan ha till vardags liksom, så det är nåt jag måste köpa!
Har hittat massa fina klänningar o kjolar som jag tänkte lägga upp här nu c:
 
 
 
alla kjolar/klänningar är från www.missguided.eu , www.hm.com & www.nelly.com :)
 
// Clara

yooo

Tjuubruu
 
Dagen har vatt tråkigaste på länge, iaf eftermiddagen, hade rätt mycket o göra på förmiddagen, med reklamen oså, var sjukt skönt ute förresten!
 
Innan idag sa jag åt mig själv att jag verkligen ska träna idag, har inte gymmat på jag vet inte hur länge? nä tränat över huvud taget iofs, nej men.. så fort jag kom hem.. satte jag mig vid datorn o började käka Dumle istället för att träna? Skjut mig.
Jag är nog slöaste människan på jorden just nu, skäms på mig! Dessutom vill ingen svara på kik heller, stackars mig :( får väl inse att folk har ett liv också, vilket inte jag har.
 
Hoppas att pappa och jag hinner till gymmet imon iaf! Måste börja tänka på beach 2013, det är på tiden nu om jag någonsin ska få drömkroppen haha! Sexpack är mitt mål ;) nej men.. inte riktigt.
 
Just nu sitter jag o lyssnar på min helt klart äldsta spellista på spotify, haha, vilka skitlåtar, hade ingen musiksmak över huvud taget för ett år sen, usch, halva den listan består av Eric saade och Danny typ, haha!
 
Nu tänker jag tvinga mamma att beställa conversen jag hittade igår, glömde helt bort det sen igår..
 
// Clara
 
 

I'm in London!

 
Just nu ligger jag i sängen i våran lägenhet som vi har hyrt i London 😄 med gratis wifi! det är därför jag kan va inne o blogga ;) 
Vi kom hit igår klockan 12 på dagen ungefär, resan tog bara 2 h så det va skönt. Och vi hade hela dagen igår att upptäcka London också ^^ fast mest så virrade vi runt och försökte hitta en underground så att vi kunde köpa ett sånt här resekort så att man kan åka tunnelbana och bussar! Till slut så hittade vi det iallafall! 
 
Vi va också inne i lite affärer som vi gick förbi när    vi utforskade gatorna. En som hette Gap, och New Look, ( som precis skulle stänga när vi hade plockat åt oss 10 ton kläder att prova.. ) och Top Shop! Jag hittade en söt röd klänning, en svart lite veckad kjol, ett vitt virkat linne och en svart topp. Nöjd än så länge :3 och ja, jag är ett shoppingfreak, så är det bara.. haha 
 
Jag tänkte lägga upp lite bilder jag har tagit under gårdagen. 
 
 
 
vet inte varför bilden blev sned.. 
Detta är iallafall fina hus och en klassisk taxi cab!
 
 
 
Jag tog en hot chokolat på Starbucks, kändes ganska coolt ^^
 
 
 
 
Hahah, Disas blick till mig... 
 
 
 
 
Detta är St. Pauls Cathedreal, så ni ser att jag har varit lite kulturell också, inte bara shoppat! ;)
 
 
Tha underground sign!
 
 
Mina inköp 😍
 
Det va allt jag hade än så länge, men det kommer mer kanske ikväll eller imorgon! Idag ska vi till Madame tussauds på förmiddagen och Oxford Street på eftermiddagen :)
 
//Anja 

Gangstergubbäää #stoneface

Nån dag förra veckan (?) klädde vi på stengubben som står utanför våran matsal, jacka, mössa, halsduk och vantar, haha, vilket liv man kan ha!
Vi tyckte iaf att det var jättekul, och erkänn han blev fett söt?
 
Nejmen, tcker det är så lite bilder i bloggen, men har ju inga o lägga ut, blir bara instagram-bilder nu för tiden :(
 
// Clara

Klad Hest Eta Gres

Fjortis-rubrik √
 
Har suttit både igår och idag och letat skor, ska köpa ett par vita converse, mina orangea passar ju inte till allt, så tänkte jag behövde ett par som jag kan ha när som!
Finns dock sjukt många olika sidor, så har tagit ett tag o leta igenom alla, haha, såklart letar man ju efter bästa priset också ;) Har iaf hittat ett par nu, så tänkte beställa idag om vi hinner.
Hittade dom på Asos.com , för 462:- hah, Så det är ju väldigt bra för ett par converse, dessutom är frakten gratis, om man inte ville ha dom extra snabbt, men känner att det inte behövs, kan lika väl vänta ett par dagar extra ;)
Har haft lite beslutsångest över om jag skulle köpa låga eller höga, för ca ett år sedan hatade jag låga, tyckte det var otroligt fult, men nu tycker jag det är riktigt snyggt! Men kör nog ändå på höga..
 
 
Annars så... längtar jag till Ullared, har en del jag ska köpa, så tur att vi ska stanna över natten denna gången, så har vi två dagar på oss! Sist glömde jag djur/häst-avdelningen helt, skäms på mig, denna gången ska jag försöka hitta ett par nya ridbyxor, och en snygg väst man kan ha över en tjocktröja, eller nåt, haha, fanns sist vi var där, såg jag på deras blogg, sjukt snygg var den, men den lär inte finnas nu..
 
Ett annat måste nu till i vår är en ny vårjacka!
Tänkte mig nog en skinnjacka, har haft en en gång, men hatade den, kände mig bredaxlad o ful, hahah, vill ha en som sitter bra, och med kanske lite nitar på kragen, får se !
 
 
Mycket text det blev här haha, slänger in en låt som inte alls har med detta inlägget att göra, men jaja
 
 
Längesen man hörde nåt av Måns nu, men låten är faktiskt helt okej!
Han är ju sjukt snygg om inte annat..
 
// Clara

Jag går man mot män Jag står upp för den jag e Det här är mina gator Det här är vad jag blev

Sjukt hur bra denna är, *tummenupp*
 
 
// Clara

Friday Friday

Hola Amigos
 
Sitter just nu o försöker få ihop en inköpslista till Ullared, vi ska ju dit om 1 vecka :D
Man kommer aldrig på saker när man väl ska dit, men man säger typ hela tiden att man behöver saker, haha, eller så är det bara jag..?
 
Om en stund ska vi åka till ett ställe utanför stan och äta planka, hur gott är inte det då? tjockisar är vi ;)
 
Har inte mycket mer o säga just nu.. ^^

// Clara

YOU

Men vad grym han äär!!
Ny kändiscrush på G? ;)
 
Btw, farmor o farfar kom innan o gav mig (och mina systrar) strumpor, Dumle och pengar, så söta är dom! :')
 
// Clara
 
 

LOOV!

ÄÄÄntligen lov! Så skönt!
 
Hade en helt vanlig skoldag idag, så kändes verkligen inte som vi fick lov när vi slutade haha, känns jättekonstigt :(
 
Var även inne på Lindex idag, skulle kolla om dom hade kvar bandaubhar, var flera stycken i klassen som sa dom var bra och sköna, så tänkte att jag passar på. Köpte två stycken, seriöst skönaste ever, kommer inte kunna leva utan dom nu, haha, hade även några tröjor jag inte kunde använda alls typ för det är fult med linne under, och blir lite.. ja, med vanlig bh haha. onödigt o veta, men jaja.
 
Nu ska vi äta thaimat, mamma ringde o beställde innan, så gott!
 
// Clara

Slöfock

God morgon
 
godkväll**
Sovit bort hela eftermiddagen typ, duktigt Clara, somnade i soffan vid typ 3 eller nåt, vaknade vid strax efter 6 för vi skulle äta, haha, dör, hur lyckas man?
Jag lyckas med allt, eh! Tur vi inte hade några speciella läxor bara, annars hade jag fått smått panik, hah..
 
Jaja, kanske orkar vara uppe längre ikväll nu när jag redan sovit massa? Fast tror knappast det, lär nog vara lika trött som vanligt.. :(
 
 
 
 
Go låt som sätter sig på hjärnan direkt, haha
Norska kapten röd?
 
// Clara

KorvOchMos

Börjar få aaaningen panik nu, min mobil är heelt dum i huvudet, håller på o stänger av sig själv hela tiden, vägrar laddas o massa, den laddade hela natten, men i morse var den ändå bara halv-laddad?
Börjar bli smått galen på detta nu, har verkligen inte råd att köpa en ny, måste sparasparaspara nu..
Dessutom tar mitt gratis surf slut på fredag, känns ju också bra o behöva lägga 500:- på det, gaah, har inte råd nu, varför är ALLT i april typ? :((
 
Ingen som vill skänka en bra mobil och lite pengar till fattiga mig? Ne okej, jag ska inte klaga, men jaja..
 
 
Just nu känner jag att jag bara vill ha sommarlov, chilla, åka iväg o sånt, saknar det :(
Jaja, får nöja mig med påsklov och resa till Ullared, funkar nog det med ;)
Dessutom räknade vi typ lite idag på hur långt det är kvar till sommarlovet, har för mig dom sa det bara var typ 11 veckor kvar? Kommer ju gå sjukt fort om tiden går lika fort som den gjort nu liksom, så kan nog stå ut ;)
 
Alltså känner jag bara skriver massa onödig skit, borde ta o lägga av med det nu haha, innan jag skriver vad jag åt för frukost idag..eller nåt ;)
 
// Clara
 
 

Fett coolt

Måndag, vatt som vanligt, tråkig, haha
 
Efter skolan skulle jag spela gitarr lektion på kulturskolan, o när jag spelat klart o stod ute o väntade på mamma så kommer Joel (?) från IJustWantToBeCool gåendes där, fatta att jag stod typ med öppen mun o glodde, hahah så pinsamt, men blev sjukt förvånad, han bor ju här i stan så det är inte så konstigt egentligen, men har aldrig sett han här liksom, Så.. nu känner jag mig aningen coolare, eller nåt
 
 
 
 
 
 
 
Två nya grymma låtar av ansiktet!!
 
Btw, på tal om ansiktet, såg även två killar som var sjukt lika dom som är med i ansiktet, dom på bilden alltså, haha, var lite läskigt, men det var antagligen inte dom, så cool är inte stan' ;)
 
 
// Clara

-

Hemma från A School Day, alla var verkligen sjukt duktiga! var jättekul o se :)
 
Just nu sitter jag o spelar ett quiz på spotify typ, det är faktiskt jättekul haha!
 
 
Det fanns ett quiz med frågor om nilecity, haha var tvungen o testa, jag kan säga jag var king på det √
 
Ne nu ska jag fortsätta spela, blev helt fast haha :D
 
// Clara
 
 

Söndag

Tjooo
 
Söndagsångest igen, haha! som vanligt lixom.
 
Vatt ute med all reklam, var SJUKT mycket denna veckan, 100 kg, grattis till mig jao! Nejmen, det tog sin lilla tid men är äntligen klar nu!
 
Klockan halv 3 ska jag och Amanda i klassen på A School Day, ska träffas utanför olsbergs vid 2 ungefär, därför måste jag gå o byta om o snabbsminka mig lite nu, haha, lite sent ute, men jaja ;)
 
 

 
Hittade denna när jag var inne o läste en blogg, HAHA!
Så sjuukt likt alltså, hon gör exakt likadant med munnen som "riktiga" Gunilla gör, typ dog lite av skratt haha
 
Nej, måste sticka nu,
 
// Clara

SnartLoov

Hejhopp!
 
Praoveckan är slut, och det var nog bra, mina händer är helt misshandlade, cutsår och jättetorra haha, nejmen.. har varit en helt okej vecka, eller, bra om man jämför med en vanlig skolvecka ;)
Min arbetstider var 9-15, så det var ju ingen fara, och ja.. vissa saker där var roligare än andra, men det gick att hålla ut en vecka iaf, dock inget jag skulle kunna tänka mig o jobba med, men nu vet jag ju det :)
 
I fredags fick vi sluta 20 i två dock, var ju riktigt chill! problemet var ju bara att varken Emma och jag hade nån skjuts in till stan/hem, så vi fick gå där o lukta på blommor haha, köpte varsin glass o satte oss i fikarummet o pratade bara. Sen kom morfar min och hämtade mig, så åkte jag hem och åt mellanmål och bytte om, för att sen åka direkt till stallet och rida! Hade Carmen, och gick helt okej, hon var inte så villig att galoppera, eller ja, hon galopperade men hon vägrade byta till rätt galopp haha, hon kan börja bocka och så när man galopperar, så man måste tänka på både att verkligen hålla uppe henne huvud och att ändå fatta galopp ordentligt. Flög ju av henne en gång för hon började bocka haha.
Nejmen iaf, sen fick jag ett spö, och då gick det verkligen skitbra, hon blev jättemjuk och fin, bara av att jag hade det i handen lixom! Gullehääst
 
Efter stallet åkte jag hem o duschade oså (onödiginfo), sedan åkte jag till Moa, och sov där i natt, våra föräldrar har varit på spa så vi hade FF hemma hos henne haha! Var iaf en sjukt mysig kväll.
I morse tänkte vi att, jamen varför inte passa på o göra en gofrukost? så vi ställde oss o gjorde amerikanska pannkakor, hur gott lixom? Med blåbär o sirap på, nyttigt jag vet haha.
 
Nej nu ska jag sluta skriva, ska springa ner till tv'n, får se om det finns nåt kul o kolla på :3
 
Maja tog några sjukt söta bilder på mig och Milton i torsdags när hon skulle rida haha. Sagohäst, verkligen, han är helt underbar ^^
 
 
 
Rätt seg låt, men ändå fin på nåt sätt
 
 
// Clara

Praoveckaaa

Som Clara redan skrivit så har vi prao denna veckan! Det är jättekul, och dessutom chill arbetstider, iallafall för mig ^^ Jag är på Lejonkulan, eller ATG. Ingen i min ålder vet vad det är.. haha, men det är iallafall en spel, godis o tobak butik! Jag jobbar från 9 till 14 och har lunch när jag vill! Min arbetsuppgift är främst att stå i kassan, men jag lämnar ut paket, har hand om tidningarna, fyller på tobak, o lite plock också, så det är jättekul :3 känner att jag börjar lära mig ganska bra nu, så det är awesome ;3

Idag på lunchen så gick jag, Clara o Emma till sunrise i käkade. Asgott som vanligt! Efter det gick jag till Me & You o bokade en klipptid. Onödigfaktajagvet

Ikväll så va jag i Nässjö o dansade ett par timmar, det var nämligen sista träningen inför a school day som har premiär nu på lördag! Det är väldigt nervöst, men jag är supertaggad!! Jag är med i 7 danser sammanlagt, så det är ganska så mycket att hålla i huvet.. men det är gött ;D
Och glöm nu inte att KÖPA BILJETT!! Dom finns att köpa på turistbyrån här i Eksjö. Jag tror det kostar 120 kronor om man är ungdom och vuxen, så det är ju inte jättedyrt! Så gå nu och köp biljetter! Det kommer bli en helt awesome föreställning, ni kommer inte bli besvikna ;)

Nu sitter jag och kollar på Kändishoppet på 3:an. Det är kändisar då som ska hoppa simhopp.. Det är egentligen asdåligt.. men det är kul när dom failar.. hahaha xd

Nu stängde mamma av tv:n.. jahopp.. aja, jag ska ändå gå o duscha nu. Vi hörs! :)


Tjobree

Hejhoj
 
Andra dagen på praon avklarad - check
Vet inte hur jag ska palla 3 dagar till där alltså, haha, blommor, blommor, blommor, och lite mer blommor, seriöst kommer börja drömma mardrömmar om blommor snart haha!
 
Nej men, igår, sög allt riktigt hårt, var faktiskt väldigt tråkigt där, hade lite för höga förväntningar tror jag ;)
Men idag var det bättre faktiskt! Har fått plantera blommor, vattna, rensa bland blommor, sätta priser osv, och jag har ju Emma där så då är det ju lugnt. Vet inte vad som hände, men mitt när vi stod o planterade blommor fick vi nåt flumm-ryck och började typ härma massa ur dunderhumor på yt ni vet? hah, man får försöka göra tråkiga saker roliga lixom ;)
 
Nä men... annars händer inte mycket, är sjukt skönt att slippa alla läxor, har inget o göra på eftermiddagarna längre haha, men ska inte klaga, det är härligt! :)
 
 
 
 
haha jag var tvungen, detta kan nog vara skönaste reklamen som någonsin skapats, skrattar lika mycket varje gång jag ser den, haha!
 
 
// Clara

baconn

 
Tjoo
 
Söndag, men idag utan massa söndagsångest inför skolan haha, har ju prao hela veckan, så skönt!
 
exakt, precis så är det, haha!
Ska blir sååå skönt o slippa matte i en hel vecka!
 
 
 
 
 
Btw, om exakt 100 dagar åker vi till Mallorca, åh gud vad jag längtar!!
 
Jag och mina systrar förra året på mallorca. Jag ser helt sliten ut haha!
 
Utanför Louis Vuitton, det var lite coolt o va inne där faktiskt, svindyra väskor haha.
 
en av kvällsunderhållningarna på hotellet, kom en kille med massa ormar, bland annat den på bilden, och en sånhär gul jättestor ? så sjukt söta :3
 
En dag hyrde vi en bil och åkte typ... upp i bergen, på vägen ner stannade vi i nån liten stad och badade, var verkligen skitfint!
 
Sandsträänder
 
poolen på hotellet, åh vad jag saknar detta!
 
Maten var typ.. godaste nånsin, kändes som man gick upp typ 10 kg bara på 10 dar där lixom, haha ;)
 
 
Hoppas det blir lika bra i år, ska ju till samma ställe/hotell, så ^^
 
// Clara
 

Hejhallååå

I torsdags (?) satt Anja och jag i datasalen på spanskalektionen, vi skulle söka fakta om djur i spaninen, så letade vi efter lite bilder, bland annat på lamor.
Iaf, vi fick upp massa roliga lama-bilder, haha, vi satt o garvade nästan hela lektionen åt dom, lamor kan va typ sötaste djuret, haha
 
(google-bilder)
 
haha, ska inte bomba er med massa bilder på lamor, men tyckte dom var så himla söta, hahaha
 
 
// Clara

Vetlanda

Hejhej!

igår direkt efter skolan tog jag och Anja bussen till Vetlanda, tänkte äta o shoppa lite oså, skratta haha^^

vi gick och åt pizza på nån pizzeria, asgod, var typ fläskfilé, köttfärssås, salsasås och jalapeno, stark men ja, väldigt god ;)

sen gick vi o shoppade lite, tänkte visa sakerna jag köpte här ^^ (mobilbilder)


en svart t-shirt, nitar på kragen^^
75 kr (rea) på h&m



svart linne med typ..."nitar" vid armarna



close-uppppp
75 kr (rea) på h&m



basic grå randigt linne, längre där bak
ca 80 kr på h&m



bikiniunderdel, rosa/vit mönstrad med knyte på sidorna
10 kr (rea) på h&m

och så köpte jag en eyeliner på gina tricot för 30 kr :)

//Clara

Tisdaag

Hejhej!
 
Dagen har spenderats i skolan, som vanligt, och sen i stallet, woop^^
 
Hade Pricken idag på ridningen, åh gud vad sur han var idag, aldrig vatt med om värre nästan, usch han var helt hemsk i sin spilta, för det första började det med att han försökte bitas oså, som vanligt, sen skulle jag sadla, då ställer han sig o småstegrar typ, och han gjorde likadant igen när jag kom närmare, han har aldrig gjort så för mig innan, haha, så jag gick ut o hämtade en av mammorna som var där, så hon kunde stå o lugna honom lite medans jag la på sadeln, då BITER han henne i ryggen, så hon fick jätteont, alltså, hah, störda skithäst ;p
 
Sen gick allt bra, o vi skulle in i ridhuset, lektionen gick okej, han var jättekonstig hela lektionen, ena sekunden skitseg, andra sekunden sprang han som en liten.. idiot, haha, vi skulle galoppera över bommar på volterna, han hoppade över varenda bom som om det var ett hinder på typ 1 m haha, gull, men ja.. annars gick det rätt bra :)
Nog om det^^
 
Sitter o målar naglarna nu, lyssnar på grym musik :3
 
 
Shit vilken låt, ryser! Videon är jättefin också, hemskt att det kan va så, usch!
 
nä, nu ska jag återgå till mina naglar haha ;)

// Clara

Cover

Hittade en sjukt bra cover nyss! Har tröttnat på denna låten egentligen, men han sjöng den riktigt bra :)
 
// Clara

blajjblajj

hej hallåå
 
Måndag, tråk, men jaja, går bara i skolan denna veckan, sen har vi prao nästa vecka, KUL! Ska praoa på brigners heter det, blommor och sånt, har lite kompisar som har praoat där innan, o det var tydligen kul så. Blev jag o en annan tjej i klassen som ska va där samtidigt, blir nog väldigt bra! Det enda dåliga är att det ligger helt off, så vet inte hur jag ska ta mig in till stan, Anja o jag hade tänkt gå o äta på sunrice nån dag, men får se hur det blir med det nu, får väl ta bussen in till stan eller nåt haha ;)
 
ne men.. var hos käftis innan idag, slapp tekniken, woahh, grattis till mig, hatar det ;)
Gick skit, hatar tandläkaren (förlåt), både pappa, mamma o jag är sura på dom nu haha, dom drar ut på tiden hela tiden o får aldrig något bestämt, har redan väntat typ 1,5 år på tandställning, och nu säger han att det är kö och tar minst 2 år till jag skulle få tandställning isf, alltså?! nej, jag tänker inte vänta tills jag är 17-18 med tandställning, o det sa jag till honom idag, jag vägrar.
 
Pappa kanske ringer nån privat tandläkare nu istället o ser om dom har tid för mig också, vill inte gå till folktandvården längre, usch och fy :( men jaja, det löser sig nog ^^
 
Hittade nyss en ny svensk hemsida där dom säljer kläder, har inte hunnit kolla in om det finns nåt snyggt än, men jag HOPPAS! vill beställa kläder snart, är sjukt shoppingsugen, Anja o jag tänkte dra o shoppa nånstans efter skolan på fredag, får se hur det blir med det, behöver det känner jag, har inget o ha på mig typ haha, ne okej, så illa är det inte ;)
 
Nu ska jag sluta skriva meningslös skit, ha det bra
 
 
 
Älskar verkligen Robins låt, den är GRYYM!
 
// Clara

uttråkaaad

Nu har jag vatt sjuk i över en vecka, börjar bli riktigt uttråkad nu, usch!
 
Har mått skit sen förra onsdag-kvällen, men kände mig nästan frisk i onsdags, så jag tänkte jag skulle testa skolan igår, men gick hem efter halva dagen för jag mådde inte alls bra, blev hängig och orkade verkligen inte mer, så smsade mamma, var hemma idag också, ska vila upp mig nu i helgen så hoppas jag på o ta nya tag nästa vecka! :)
 
Känns som jag har sovit mest hela tiden den senaste veckan, haha, börjar bli trött på o ligga i soffan/sängen, så försökt va uppe lite idag, gick väl sådär, eh, men har iaf vatt duktig o pluggat matte idag, låg efter ganska rejält, haha, men jaja :)
 
 
 
haha, sjuk-humor, bara jag som skrattar åt sjukt konstiga saker när jag är sjuk? kan skratta åt att någon hostar typ, haha, jamen så kan det ju va ;)
 
 
 
Har förresten blivit kär i ett band - Bastille ♥♥
 
 
Ska snart ner till tv'n, gladiatorerna ikväll, inte helt fel haha, Prime är lätt snyggaste gladiatorn, fett lik en vi "träffade" på mallorca, eller ja, vi kollade in honom, haha, SNYYGG!
Dessutom är Martin Agerstig med ikväll, som utmanare, också snygg hihi^^
 
Farmor kom hit med godis till mig innan, så tänker tjocka mig ikväll ehh :$
 
// Clara

Cupcakes bak

Nu i helgen och förrförra helgen så har jag gjort cupcakes! Så jag tänkte lägga upp lite bilder på dom :)
 
 
Nu i helgen gjorde jag 40 stycken, två är inte med på bild för dom är uppätna!
Det är chokladmuffins som grund, med hackad blockchoklad i. Frostingen är kaffe, choklad och lime smak. Ovanpå har jag rivit vit choklad, och på toppen har jag satt ett litet hjärta :)
 
 
 
 
Här är ena sorten från förrförra helgen! Det var ungefär samma som dom här över, bara att det inte vad någon lime i frostingen och så är det lite annan topping!
 
 
 
 
Och här är sista sorten! Muffinsbottnen är med äppel och kanel. Frostingen är med citronsmak, och som topping så har jag strösslat lite kulor med tuggummismak! :)
 
 
 

Det var cupcakes bilderna! Jag tänkte länka recepten på dom olika frostingarna om ni skulle vilja testa. Dom blev hur goda som helst!
 
Chokladfrosting klicka här!
Citronfrosting klicka här!
 
// Anja

sjukling häär

ligger hemma i sängen idag, har feber och är förkyld, myspys på hög nivå, fast ne, det suger!
jaja, ska inte klaga, för är inte sjuk speciellt ofta (:

har varit assugen på ben & jerrys och thaimat hela dagen haha, stört, för jag har Ingen matlust annars nu idag haha.

igår red Maja som vanligt, och jag var med, så tog ett par kort (bajsdålig kvalité)










suddiga och fina haha, Ne men dom var så söta tillsammans.
Casper hade hon, i början var han rätt seg, men sen fick Maja ett spö, o då blev det fart i honom haha, såå gulligt!

// Clara