hihoo

 
// Clara

Dagen

Denna dagen har spenderats i skolan, inget speciellt, en helt vanlig tråkig måndag typ. Känns dock SJUKT för vi har det aschill nu ett tag, massa studiedagar och lov nu, dessutom åker jag ju till Rumänien och "missar" några dagar då också, så nu kommer allt gå väldigt fort till sommarn, härligt!
 
har inte så mycket mer o säga nu haha, så tror jag avslutar här ;)
 
Lite svensk musik ↓
 
 
 
 
 
Aleks är kung ♥
 
 
 
 
 
 

 
 
Såg även en sjukt skön status på fb nyss, haha, helt stört ju, dom har ju till och med hittat hästkött i ikeas köttbullar nu?! var dock i Tjeckien eller nåt, men ändå, det är illa.
 
 
// Clara

Battle scars

GRYM låt! Spelas sönder här hemma nu typ, haha!
 
 
Har gäster, pappa har fyllt år. Jag borde egentligen vara ute o va lite social med dom, men jaja, dom pratar ändå bara om begravningar o skit, inte sånt jag brukar prata om haha :)
 
Har köpte en fet godispåse, senare blir det melodifestivalen, har lyssnat llite på låtarna som skulle vara med ikväll, verkar inte va nåt superbra tyvärr :/ jaja, kollar väl ändå!
 
Nu ska jag inte skriva mer onödigt blajjblajj, haha
 
// Clara

äntligen helg!

Nu har vi gått 1 vecka i skolan efter lovet, har faktiskt gått väldigt fort, så det känns som att hela denna våren kommer va över fort, skönt! Dessutom har jag massa roliga saker o göra nu i vår, ullared, rumänien och göteborg horseshow, lääängtar!
 
annars då.. har inte hänt så mycket faktiskt, igår red jag igen, missade förra tisdagen så ja, det gick verkligen SKITBRA, hade Larissa, markarbete. Mycket trav och galopp bommar, söten tog små skutt över bommarna, hallå? haha, gull c:
När jag kom hem dock fick jag jätteont i mitt ben, kändes som det skulle typ hoppa ur led så fort jag rörde på det? usch, gör fortfarande ont i vissa lägen, men går nog över hoppas jag!
 
Ska snart ut och städa kaninburarna, så blir ett snabbisinlägg nu :)
 
// Clara

fel..

jag skrev fel nyss, jag skrev att a school day skulle ha premiär 23 april, mars skulle det vara! 23-24 mars kommer det vara föreställningar! så.. nu vet ni :)

//Anja

da söndagsångest is killing me...

aaahhhh söndagsångest!!
värre än vanlig söndagsångest! söndagen efter ett lov.. den är den värsta. Usch... det är skola imon! :(
Jag vill inte.. men ändå vill jag.. för då är det snart lov igen.. hah..

Kom nyss ur duschen, där jag lyckades skära mig nåt så förjävligt på knät med rakhyveln! Det gjorde sviiinont och blödde hur mycket som helst! wäää.. stackars mig :'(

Imorgon har jag dans med A School Day. Som jag inte har pratat om innan! Det är alltså en stor dansföreställning, som kommer vara i en arena här i Eksjö. Vi är ca. 200 dansare tror jag det va, så det kommer nog bli väldigt maffigt! :)
Just nu är det mycket träningar. Premiären är den 23 April, så det inte så långt kvar nu!
Efter dansen är det teater, med manussläpp.. lite smått ångest över det också, haha vilket ångestbarn jag är... men ah, tror jag kan mina repliker.. men lite nervöst är det ju ändå!

Nu ska jag sova. Japp..

godnatt!
//Anja

Vårkläder 2013

Hallådär!
 
Har inte bloggat så mycket nu på sistone, har vatt på en lite skidresa med lite människor oså, åkt slalom och haft mys, kollat in snygga killar osv ;)
 
Just nu sitter jag o kollar in massa snygga kläder, sitter o drömmer lite, haha, ne men, finns massor jag vill ha just nu, men jag shoppade upp nästan alla mina pengar i Sthlm, ska dock till Jkpg imon o då kanske jag hittar något iaf ;)
Tänkte lägga upp lite klädtips här.
 
 
så äckligt snygg tröja från Gina Tricot. 299 :-
 
 
 
Vita jeans, tummen upp! Lätt att jag ska köpa ett par till i vår/sommar, ska se om jag hittar några snygga imon.
199:- på Gina Tricot.
 
 
 
Boyfriend-jeans, också ett måste! 499:- på Gina Tricot.
 
 
 
Märkte också att Gina fått in lite ridkläder, eget märke. Finns en del sjukt snygga saker, mycket snygga jackor!
Tröjan på bilden kostar 499:- (På Gina)
 
 
Tror Anja har en sån här tröja/linne, jag har också ett sånt fast andra färge o mönster, väldigt vårigt/somrigt!
99:- på H&M.
 
 
 
Gillar inte Kappahl så mycket, tycker dom mest har tantiga kläder, men det finns faktiskt lite fina saker, t.ex denna jackan!
499:- (Kappahl)
 
 
 
Jättesöt playsuit, funderar på o klicka hem den till sommaren, den måste komma in i lager igen bara, den är utsåld.
Rea 179:- , finns hos Fokiwa.
 
 
Finns liknande bikins på StyleByTyra, men denna är så fruktansvärt snygg!!
$20 hos Victoria's Secret .
 
 
Sött linne från VS (bak och fram) , finns i leopard, randig och lilarandig.
$29.50 (Victoria's Secret)
 
 
Anja o jag såg domhär byxorna när vi var i sthlm, vi blev typ kära, haha! märket är Cheap Monday, lovveeee
599:- hos Nelly
 
 
asfint linne! Funderar på o klicka hem några linnen/t-shirtar från Monki faktiskt, skitbilliga saker på rean! Vet dock att många av deras linnen sitter som skit och är jättedålig kvalité på, men jaja, annars är Monki riktigt bra!
 20:-!!!! Monki
 
Också från monki. 40:- Monki
 
 
Gula shorts till sommaren-mums
60:- Monki
 
 
 
Nu tror jag det räcker haha ;)
 
 
// Clara
 
 

litet Branäskollage..



Nu är vi påväg hem från backarna. Det va jättekul idag! Man blir säkrare på skidorna för varje dag som går.
Mina egna pjäxor klämde på mitt smalben så mycket att det inte gick att åka med dom, så idag fick jag hyra ett par. Av en snygg kille ^^ fullt med snygga liftvärdar och uthyrare här ju! Det gör Branäs ännu bättre :3

På eftermiddagen åkte mamma och jag lite själva, och vi tänkte att vi skulle testa såndär sofflift! :) Jag gör aldrig om det. Fy fan va läskigt! Höjdrädd som jag är och rädd att tappa något.. vilket helvete.. och mamma va så koncentrerad på att sätta sig i soffan när den kom åkande att hon glömde fälla ner bygeln, så det tvingades ju jag göra, o trög va den. Men jag fick ner den till slut. Sen satt vi som statyer hela vägen fram till avstigningen, trodde aldrig vi skulle komma dit ens, för den gick ju så fantastiskt långsamt! Gud va mycket man hann tänka under den tiden.. huh..
Iallafall, när man va nästan framme stod det att man skulle fälla upp bygeln 20 m innan avstigning! Gud nej, aldrig i livet, tänkte vi, för det va ju fortfarande typ 100 meter ner till marken. Så vi hade kvar den enda in på plattformen eller vad man ska säga, så det blev ju lite smått bråttom där i slutet.. hah.. men jag lyckades väl hoppa av hyfsat snyggt, va ganska nöjd faktiskt ^^ tills jag känner något komma flygande över mig.... mamma landade inte lika snyggt om man säger så... x') hon hann inte riktigt hoppa av så hon flög ner från soffan och landade i en fet hög på marken, plus rev av en av mina skidor så den flög iväg. själv låg jag på marken och dog av skratt..Liftvärden fick stanna hela systemet och bära upp mamma och hjälpa henne där ifrån.. och hämtade min skida och hjälpte mig på med den.. ah... och han va snygg också! :/ "du fick dig iallafall ett gott skratt idag då" sa han till mig.. piiiinsamt... men sant... jag har sexpack nu, for your information :D

Detta blev säkert jättelångt detta inlägget... men aja ;)

//Anja


framme i branäset

Just nu ligger jag i en mysig dubbelsäng i ett mysigt hus i Likenäs. Det finns mycket lik här, därav namnet.
Nämen vi är i Branäs. Eller strax utanför. Vi hyr ett hus typ 4-5 minuters bilresa från skidanläggningen! Billigare och större, så det är perfekt! :)
Imon ska vi upp rätt tidigt och göra oss i ordning för backarna! Jag är supertaggad!

Orkar inte göra värsta långa inlägget nu, men jag o Sigge tänkte bjuda på en ego/fulbild på oss. Eller, han är ju aldrig ful, men på mig då. haha, här kommer den iallafall..



Kommer nog upp lite fina kollage på backarna osv imöra ;) usch vilket fult ord.. imöra..

Godnatt iaf!
//Anja

16.10

true story

Ingen söndagsångest

Hallådäär
 
Känns sjukt skönt att slippa all söndagsångest, haha, har ju lov så behöver ju inte tänka på det nu ;)
 
Ne men, Ska ut med reklamen om en stund, TUNGT nu när det kom massa snö igår, hoppas dom har skottat, annars lär jag lägga mig ner o dö efter halva rundan typ.
 
Idag är chill-dag, inget speciellt inplanerat, mamma o pappa åker nog till gymmet sen, jag skulle hängt med, men är inte så sugen på gym idag, så tränar nog lite hemma istället, styrka o zumba kanske? ^^
 
Annars är det ju ponnyakuten ikväll, som jag inte får missa, då lär jag sitta bänkad, haha.
 
lite bra låtar ↓
 
 
 
 
Zaras utseénde är to die for, seriöst.
 
// Clara

9 Feb

Längesen jag bloggade nu, men jaja, har inte haft nåt speciellt att blogga om typ, det enda intressanta är att vi fick LOOOV igår, så skönt!
 
 
Kommer nån ihåg videon jag la upp på domhär som stod utanför typ en lägenhet eller nåt o sjöng? Blev ju kär redan då. Men asså... detta är sjukt, dom har ju blivit kända nu typ efter dendär videon, så sjukt duktiga!!
 
Har köpt MASSA naturgodis till ikväll, bara för det är gott lixxx, melodifestivalen, håller på Sean Banan ;) yeah right..
 
Ne men, tänkte gå ner o ha en liten pratstund med Ida/sis nu, hörs imon.. eller nåt :)
 
 
// Clara

Semla

Hej, nu ska jag äta en semla. Cause I´m worth it. Hejdå :3
// Anja