Tjueee

Klad hest igår för det var helg, mindre glad nu, skola imon...
 
 
Blir inget gym idag för pappa skulle till storstaden, hih, (stockholm) , så istället skulle Ida o jag ut o springa tänkte vi, får väl se hur länge hon orkar, jag sprang 3 km utan o stanna/gå nånting i torsdags på idrotten, då var jag fett nöjd med mig själv kan jag säga, har aldrig sprungit typ, har sämst kondition, o ja, you name it, men jaja, känner att jag borde träna upp konditionen liite, hah ;)
 
Tror Anja skulle lägga upp lite bilder från igår, med bilderna till headern o det, blev rätt många bilder då vi bara flummar runt och gör massa oseriösa saker hela tiden, hah, men vi har ju kul, så ;)
 
 
// Clara

Essence Mascara

Köpte en mascara av märket essence på Mallorca, och den var verkligen asbra! jättebillig också, tror den kostade £2.29 , eller blir det så? lite snabbt räknat och ja, det blur väl ungefär 22 kr, eller nåt sånt, iaf, den håller på o ta slut ( :o ) nu, och jag vill verkligen ha en ny, försöker därför hitta nån online butik som säljer dom. men jag lyckas inte så bra, någon som vet nån sida? isf skriv i kommenarerna är ni snälla :D
 
 
Bästa mascaran jag har haft nånsin! :)

// Clara

.

hah fail översättningen blev, hah !
 
Men aw, gulligt, om ni inte vet vem Avalanna var så var det en liten tjej som hade cancer, hennes största dröm var att få träffa Justin och ja, hon fick en heldag med honom typ, och ja, Justin o hon blev "kompisar" eller ja, nåt sånt och för ett litet tag sen gick Avalanna bort, RIP! tror det var nåt sånt, har inte jättestor koll men jaja
 
 
Hur gulligt är det inte av Justin att göra nåt sånt för henne? reeespekt
 
 
 
 
 
awww, ni måste kolla!
 
Gulligt av honom att tweeta detta!
 
 
// Clara
 
 

Ullared

Ska till Ullared om ett tag, gekås, så kollar lite på deras blogg just nu, nyinkomna saker, och hittade lite saker som gärna får finnas när jag kommer dit ;)
Blandannat denna bajs snygga västen, på hästavdelningen, seriöst, ser ut som nåt från hööks typ, me like! :)
 
 
snygga helt vanliga jeans med låg midja, brukar inte finnas några snygga byxor där typ, inte jeans iaf !
 
 
mörkblå byxor typ? vet  inte om det är jeans eller vad det är, men snygga iaf :)
 
Seche Vite, ett asbra överlack, har haft minilacken men dom tar slut så fort, och ja, ett normalstort lack kostar typ 130 så kanske blir lite billigare? :)
 
 
asfint linne ! :)
 
Helt vanliga tubtoppar, alltså ett linne utan band typ, snyggt under en kofta!
 
 
Finns massa saker! Vissa av sakerna jag laddade upp här nu är sen typ i våras så det lär väl inte finnas nu, och alltid när man väl är där så hittar man inget av det man behöver/letar efter, menmen^^
 
 
// Clara

I Taket Lyser Stjärnorna

Anja o jag sov ju över igår till idag, o så kollade vi ju på I taket lyser stjärnorna, åh måste vara den hemskaste film jag sett, eller..boken är faktiskt värre, grät inte alls till filmen ;) men ändå, den är så sjukt sorglig, och ja, en film alla borde se, den är asbra! Boken också, tror jag ska ta o läsa den igen, nu när jag sett filmen också :)
 
 
Jenna och hennes mamma, som har cancer, aw
 
Han som spelar Tsatsiki i dom filmerna, han var med i denna filmen o spelade Sakke (:
 
 
Trailern, dålig bild oså men hittade ingen bättre. åh så sjukt bra film!
 
// Clara

lalalalolol

HAHAHAHHAHaH that's me, no brain..
 
 
haha det har ju hänt...några gånger !
 
 
haha, yeah..
 
 
jag har tråligt... måste göra läxor men jag orkar inte, för jag är lite badass..
 
fattar ni hur seriöst äckel tråligt jag har det ?
 
 
// Clara
 
 

bloggen=mupp

allt på bloggen är lite mupp just nu, Anja o jag fotade till headern oså igår, och gjorde även en header, så skulle vi sätta in den, men det funkade typ inte, vi är inte jääättetekniska så ja, hah, allt blev konstig istället? vi måste försöka fixa det snart, så, ja, den kommer ;)
// Clara

I Won't Give Up

 
// Clara

Jonson o Pipen

Kommer ni ihåg detta asroliga barnprogrammet?
 
 
NI måste kolla, det är fortfarande roligt ;)
 
 
Här är del 2. Tror det finns typ 15 avsnitt :D
 
//Anja o Clara
 
 

:)

Vet inte ens om jag tycker den är bra, hah, men..här har ni ;)
 
// Clara

lalalala


gangnam style

 
helt galet att denna låten/videon har fått över 302 miljoner visningar! hah, men skön är den ju, o den sätter sig ju på hjärnan ;)
 
// Clara

älskling ♥

För några år sedan köpte jag någon pysselsak, man skulle typ göra tassavtryck från sitt djur, egentligen var det till hund eller katt typ, nåt djur som väger lite mer, men jag köpte det till Freja iaf, och ja, det blev gulligt..
 
Dålig bild o ja, men blööö...saknar bästa flickan på jorden..
 
 
älskade älskade Frejsis..♥
 
Plutten. Jag saknar dig!!
 
Lite gamla bilder på Kitty också ;)
 
 
sötaste djuren ♥
 
 
// Clara

naglarnaaa

Känner att jag verkligen måste måla mina naglar, har inte gjort det på...2 veckor?! katastrof ju...
Ska se om jag hinner imon innan Anja o jag ska träffas, men har verkligen idétorka, det är tråkigt när man inte har nån fantasi så man kan komma på något att måla, det tar ju trots allt rätt lång tid att måla dom om det ska bli nåt bra, och då vill man ju inte måla nåt tråkigt fult eller ja..
 
men ni får nöja er med Anjas uggledesign så länge ;)
 
// Clara

Friday!

Det känns att det är fredag idag, är sjuukt trött! dock går veckorna asfort, men jaja, just nu gör det väl inget, bara allting saktar ner lite sen ^^
 
Skolan idag var väldigt chill faktiskt, först hade vi klasstid, planerade lite till övernattning, sen var det No, jag hade kemi, efter det var det språk (spanska), och vi gick typ..25 minuter tidigare från det för att vi skulle till en sak som kallas månadens yrke, det kommer typ en/två personer från ett jobb och berättar lite om det, idag var det två militärer där, egentligen skulle vi äta lunch då, men vi fick lyssna på dom ist, det var helt okej fast lite segt typ, sen skulle vi egentligen ha matte, men eftersom vi inte hade ätit så fick vi hela matte lektionen för att äta på, gatt!
Sen var det bara bild, o det var chill som vanligt, måla lite o sen done lixom, vi slutade vid 2^^
 
Sen gick jag o Bettan till stan o mötte Becka o hennes mamma där, så gick vi o fikade, mumsisscchhh
Satt där o pratade o ja, hade mys helt enkelt, woppaa
 
O nu i eftermiddag har jag inte gjort nånting, bara slöat för jag är så äckligt trött, blir o lägga mig i soffan sen o äta godis, hih, mormor o morfar är här i natt för mamma o pappa är på spa, så ja, då kan jag egentligen göra vad jag vill, men ja, det blir nog tv tittande ikväll ;)
 
Imon skulle jag, Anja, Tilda o Anna haft filmkväll, men sen visade det sig att Anna var sjuk o Tilda kunde inte, så det blir bara jag o Anja, vi tänkte kolla på gråtfilm, I taket lyser stjärnorna, jag har bara läst boken, men Anja har även kollat på filmen, huuaa, sorglig!
Tvätta bort allt smink, mjukisbyxor o sen sitta i husvagnen o gråta, hah, längesen jag kollade på nån sån film, men Anja o jag kände verkligen för det nu ;)
Har ni inte sett filmen/läst boken så måste ni verkligen göra det, den är asbra! Handlar om en tjej som har en mamma som är sjuk o cancer, och ja, ska inte berätta allt oså men, ni får helt enkelt se/läsa den ;)
 
 
 
Det är ju trots allt fredag, hahah, nä men.. usch..
 
 
// Clara

Sigge bomb

 
Lille tass
 
 
Stekarn ^^
 
 
 
 
Sötnosen ;3
 
 
Like a boss.
 
 
Hej :)
 
 
Aweee
 
 
Glimten i ögat där ;)
 
// Anja
 
 
 
 
 
 
 
 

Uggledesign :3

Som ni kanske har märkt, så är ugglor väldigt inne denna säsongen! Som smycken och som tryck på tröjor och annat, så varför inte gör dom på naglarna också? ^^
 
Beskrivning ↓
 
Börja med basecoat.
 
 
Måla sedan alla naglar i en färg som du gillar :)
 
 
Sedan väljer du om du vill ha ugglor på alla naglar eller om du gör som jag och bara gör på några naglar.
Ta en färg som syns bra på färgen du målade alla naglar i, och gör ett huvud till ugglan som på bilden ^^
 
 
Sedan målar du dit vingar i samma färg.
 
 
Sedan ögonvitor ;)
 
 
Och pupill :)
 
 
Ta en annan färg som du känner för, och gör en liten söt näbb :´)
 
 
Ta en annan färg eller samma som till näbben, och gör lite prickar på magen. På bilden är det bara 5 prickar men jag la till en till prick sedan!
 
 
Nu tar man bakgrundsfärgen, och gör en prick i dom andra prickarna. Det är meningen att dom ska täcka lite, så att det ser ut som bågar om ni förstår? :)
Som på bilden iallafall.
 
 
Ta en fin färg, och måla dit fötterna! :3
 
 
På övriga naglar har jag valt att måla dit stora prickar. Men det gör ni som ni vill :)
 
 
Nu är naglarna klara!
 
 
Hoppas ni kommer testa själva! Det är inte så svårt. bara pilligt och tidskrävande. ;)
 
 
:) kommentera gärna!
 
// Anja ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skolkatalogen kom idag...

Idag när jag kom hem från skolan så viftade mamma med ett paket från skolfoto företaget, så jag slet upp det för att kolla på våran klass! Jag ser lite drågad ut, som vanligt, men jag týcker helheten blev ganska bra ändå :3
 
Clara är 5:a från vänster längt bak och jag ligger ner längst fram till vänster :)
 
Jag har suttit hela kvällen nu och kollat, och som den onda människa jag är, skrattat åt dom som failade till det rejält.. haha ^^ men det tror jag alla gör om man ska vara helt ärlig! ;)
 
Imon är det fredag! Yeeyy äntligen! Veckorna går läskigt fort nu.. det är livet som svishar förbi det.. huhh snart är jag gammal.. hah, ne men nästan.. :o
Ska till Jönköping efter skolan och hitta en höst/vinter jacka och lite andra kläder. :) shoppiiiing!
 
Idag hade vi oförberett prov i biologin. Eller det var lnte riktigt oförberett, hon förvarnade oss lite i måndags, att vi skulle läsa på lite extra i biologin denna veckan. o då fattar man ju vad som väntar.. :s
Just nu jobbar vi med människokroppen och hjärtat och blodet osånt läskigt. Jag tror det gick hyfsat, det var ju några frågor som jag inte fattade alls, men jag får väl hoppas på det bästa!
 
Jag målade naglarna igår, och nu så tänkte jag lägga upp den. Det är en uggledesign ^^ är inte riktigt nöjd med valet av färger, som flöt ihop lite, men annars så blev den rätt så söt! SÅ snart kommer den
 
Hoppas ni mår bra trots allt regn och rusk ute nuu.. :o
 
 // Anja ♥
.
 
 
 
 
 

bästa passet på länge!!

Dagen har spenderats i skolan o i stallet, skolan var väl som vanligt, hade nåt oförberett bajsprov i So och ja.. sen typ inget speciellt, gatt!
 
Sen åkte jag till stallet o red, Pricken Polis, första gången på riktigt länge jag red honom, och guud vilken häst! Kärlek ♥ ! Gick iaf jäättebra, fortsatte öva på öppna, böja osv, galoppen var helt underbar, hah, sista galoppen blev han aspigg, han är så gullig när han bara drar iväg :3
 
Inte mycket mer att säga om det hah ^^

// Clara

woopppaa

 
längesen man hörde den låten :o

 

 

 
 
 
Var det bara jag som märkte att Simon Samaeng o en annan från bandet One2five var med i X-factor? eller är jag efter som inte märkt det förrän nu? xd
 
 
// Clara

Heart attack

 
"gammal" låt
 
 
// Clara

skiiiitdag

Denna dagen var den hemskaste på riktigt länge, not kiddin'.
Först så hade jag teknikprov, åh bästa ämnet! eller ? nae.. men det gick väl rätt bra, både muntligt och skriftligt, såå, iaf, o sen hade vi fysik, vi hade asmycket läxa till idag, så trodde det skulle bli nåt läxförhör/oförberett prov eller nåt sånt, men det var det som tur var inte !
 
O sen stack jag hem fort, försökte få i mig lite mellis, det gick inte så bra kan jag ju säga, hah, jag var såååå nervös inför sprutan och typ satt o skakade o mådde as illa, kunde inte äta o ja, ni fattar, det var verkligen heemskt! 
O sen när jag var på ungdomsmottagningen eller vart jag nu var så satt jag där o väntade, lika nervös då med, hela kroppen bara skakade, hah, det är asläskigt :o men sen fick jag komma in iaf, jag tvingade mamma o sitta utanför, eheh, nä men hon pratade om massa skit, o bah "andas Clara, du måste andas" o "jag ser att du spänner dig men försök slappna av o tänka på nåt annat" , man bah : glöm det lixom, var så rädd så jag trodde jag skulle dö..
Jag fick lägga mig ner innan hon tog sprutan för då kan jag väl iaf inte svimma, så hon tog den när jag låg, det kändes bättre än o sitta, o ja, sen tog hon den, alltså det stack till lite men gjorde inte jätteont, eller jo, men jag skrek inte iaf ;) sen fick jag saaaft, hah, den var typ varm :( sen skulle hon prata massa o ge massa wierd info, piiinsamt, men jaja hah, sen så fick jag äntligen gå,
då åkte mamma o jag till dollar$tore o köpte choklad till mig, haha nomnom, o nu.. är jag hemma ;)
Alltså jag har faktiskt knappt ont alls i armen, kan göra det mesta, så jag hade väl.. tur?
 
2 månader kvar till nästa gång, men det går iofs rätt fort :/
 
 
 
Nu ska jag ner o kolla på X-factor, chaoooo
 
 
// Clara
 

Beeeebisar

 
åh så söt Myntha, hon skrattar juu :3
 
 
Mina bebisar! Saknar dom... ♥
 
// Clara

tavlooor

sitter o försöker få upp en till tavla, den med mig o Myntha på, går väl..sådär haha, bilder kommer senare om jag hinner :3
 
 
// Clara

Fast Car

 
 
// Clara

magrutor på G!

Kom hem från gymmet för en stund sen, tycker det är duktigt av mig faktiskt, haha, så nu ska jag få magrutor ;) nä men.. vill se om jag KAN få det, vill inte ha det egentlligen men jaja^^ kommer ha SJUUUK träningsvärk imon, det kvittar ju hur mycket jag än stretchar så får jag ju de ändå, men det är väl.. bra antar jag? ^^
 
Imon tar jag den där baajssprutan, hatar mitt liv just nu, verkligen HATAR sprutor, skulle göra vad som för att slippa ta den, huaaa, o det blir ju inte bättre av att alla säger att den gör asont och att kvinnan/tanten eller vad det nu är är asstörande och försöker "lugna" en genom att typ säga att man ska andas o att "jo men detta kommer gå jättebra" o fråga hur jag mår i en halvtimme innan hon tar den, och att hon dessutom ska ställa massa dumma frågor, dumma frågor ger dumma svar, så hon vet ;)
 
Nu ska jag gå o gråta lite över mitt liv, eller nåt
 
// Clara

Nicklas Hocker

Ni kanske har läst om Nicklas Hocker som har varit försvunnen nu ett tag? typ sen i måndags/tisdags tror jag, iaf, han försvann från sitt hem och ja, ingen hittade honom, och folk gick typ skallgång efter honom men dom hittade inget, men idag hittade någon människa honom död, hemskt ! Han var med i Idol ett år, så folk känner nog igen honom från det ! Aja, RIP iaf.
 
 
 
// Clara

morgondagen

Imon ska jag o Clara träffas nåra timmar och göra läxor och om vi hinner, fixa en header till bloggen! Vi ber om ursäkt för att det inte har varit någon sen vi skaffade den här nya, men vi har inte haft tid! /:
Så vi får se hur mycket tid vi får över, och hoppas att vädret håller sig så vi kan gå ut och fota! ^^
 
Klockan 4 har jag dans i Nässjö, jag får åka själv imon för min syster har fotbollsmatch!
 
och detta får vi inte glömma! imon är det premiär för Williams lista på svtplay! :D klockan 19.00!
Inte missa!! :)
 
Nu ska jag hjälpa till med tacosen :3
Njut av lördagskvällen!
 
// Anja ♥
 
 

Vilse i skogen

Måste bara lägga till lite från konfalägret, Anja skrev ju att vi gick ut i skogen när det var asmörkt, och att alla vände förutom jag o 4 bönder, eheh, iaf, vi 5 gick aslångt in i skogen, o så kom vi till typ värsta sankmarken, det var asblött kan jag lova!
men vi gick igenom där iaf, sen märker vi att det typ ha lutat uppåt hela tiden, att vi har gått i uppförsbacke, men vi bryr oss inte mer om det, utan vi fortsätter, och vi följer lite småstigar o typ traktorsspår, men sen tröttnar vi på det och gick rakt in i skogen, för vi tyckte det såg... mysigt ut, haha, sen när vi har gått där en stund så öppnar sig skogen lite, och ja, vi tänkte att vi skulle försöka hitta tillbaka till stugan igen, men då märker vi att precis framför oss är det väärsta stupet, rakt ner typ.. 10-20 meter kanske, lite svårt att se då det var kolsvart ute o vi bara hade små ficklampor.
men iaf vi fortsatte gå längs med kanten för vi insåg att vi inte skulle kunna ta oss ner utan o dö några gånger först, men vi gick hela tiden lite neråt fast åt sidan, så är det kanske 7 meter kvar, då hoppar vi först, kanske 2 meter, och sen gled vi ner resten typ, haha, så klantiga, vi var liiiite vilse kan man säga, hahah, men iaf när vi kom ner så typ öppnade sig allting igen, och vi kom ut på ett fält, men vi...utmanade ödet (?) igen o gick in i skogen igen, sen hittar vi en av stigarna som vi gick på när vi gick ut innan på kvällen, så vi följde den lite , så kom vi ut på en annan lite större väg som vi också hade gått på, o ja, sen kom vi o gick där, och helt plötsligt skrämmer Erik, en kille som är med i konfagänget, och som går i min o Anjas klass, han skrämmer oss iaf, haha, och alla vi 5 skrek som idioter, och Noah, en annan kille typ hoppade på Bettan, en klasskompis, för han blev så rädd och jag typ skrek o hoppade iväg, hahah, jag är verkligen sjuukt lättskrämd, precis som Anja ;s xd
 
Sen hittade vi hem sista biten med hjälp av Erik ;)
 
kan ju även tillägga att medans vi var inne i skogen så var det några andra som var i stugan som försökte skrämma oss genom att ringa till min mobil o prata asläskigt, jag visste ju att det var dom men första gången blev jag asrädd haha xd
 
det var väl den kvällen typ.. hade asroligt och ville inte åka hem faktiskt, våran konfagrupp äger, dom roligaste människorna juuu :D
 
wooop, lång jobbig text men hoppas ni orkar läsa ;)
 
// Clara

 
// Clara

dör va snygg

 
alltså ge mig. NU.
 
synd den bara fanns i storlek L kvar, 75 kr just nu, åhhh
 
 
http://www.stylebytyra.se/sv/artiklar/rea/katy-jumpsuit-.html
 
 
// Clara

Wide Awake

 
 
 
 
 
 
 
// Clara

Saknar..

 
åh vad jag saknar denna hästen... hittade massa gamla bilder på hästarna, och så såg jag Lexington där, åh finaste bästa plutten, uschusch, verkligen älskade att rida honom, så otroligt härlig häst..!
Tror Lex var den första hästen jag galopperade på faktiskt, eller iaf på Persö, prinsen ♥
Var min favorithäst, men dom fick ta bort honom, kommer inte ihåg varför, men.. ah jag blev ledsen iaf, hah, nä men han var den bästa!
 Bilden är från Persö, ridskolans facebook sida, jag snodde den där, var tvungen ;3
 
 
o även Belinda, en häst jag red rätt mycket ett tag, som verkligen var UNDERBAR, riktigt sur i spiltan/boxen men en ängel att rida, skulle man galoppera var det bara att släppa efter lite på tyglarna så flög man iväg i ashärlig galopp, saknar detta! hade precis blivit min nya favorithäst, tror doch det var före Lex.. aja men precis när jag hade börjat tycka om henne så tog dom bort henne med, huaaa, sånt vill man bara slippa..
 
 http://www.flickr.com/photos/miaouws/2287371987/
 
↑ Bild på Belinda ♥ !
 
 
// Clara

Hemma från miniläger

Nu är jag hemma efter ett miniläger med konfan, det var faktiskt riktigt kul! Roligare än jag trodde det skulle vara ;)
 
Igår på eftermiddagen så kom vi ner till stugan vi skulle bo i, eller jag tror det va en kyrka. Den var väldigt väldigt liten så vi fick trycka ihop oss, haha. Killarna sov i ett rum och tjejerna i ett.
På kvällen när det hade blivit mörkt så gick vi ut och lekte en lek och sen gick alla ut i skogen. Det var helt kolmörkt, men alla hade ficklampor. Vissa vände efter ett tag men vi fortsatte längre ut i skogen. Alla försökte skrämma varandra på olika sätt och jag blev såklart rädd för allt eftersom jag är så lättskrämd.. haha..
När vi hade kommit rätt så långt ut så bestämde jag och några andra oss för att vända tillbaka men Clara och nåra fortsatte ännu längre ut i ingenstans.. xd
En kille i min klass som var med, skrämde mig hela vägen hem genom att plötsligt vara borta och rätt som det är komma bakifrån eller ut från skogen! En gång stannade han bara. Stod helt still som om han va död. Vi fortsatte gå men han bara stod där som en zombie och rörde sig inte ur fläcken! När jag kollar bak för att se om han var där så var han plötsligt borta, och jag får panik för jag vet att han kommer hoppa fram någonstans. Det gjorde han också jag jag blev skiträdd! Asså jag måste verkligen lugna ner mig.. det är inte normalt att vara såhär lättskrämd! :o
 
Jaa, sen hade vi ju samlingar och lite "lektioner" eller vad man ska kalla det, och lekar. Vi lekte typ hela tiden, haha. Jag suger på lekar för oftast går det ut på att ha bra minne och det har inte jag... som en guldfisk..
Visste ni att dom bara kommer ihåg den senaste sekunden av sitt liv? Där lärde ni er kanske något nytt ;)
 
Vi kunde inte plocka upp våra sovsaker förrens precis innan vi skulle lägga oss, eftersom det var så litet utrymme och vi behövde ju vara där och göra saker.
Jag hade med mig värsta luftmadrassen som är typ en halvmeter hög, medans alla andra hade tunna liggunderlag att sova på. Kände mig lite elak men jaja ;)
Jag sov som en prinsessa ^^
 
Vi va uppe till halv 1 typ, låg o pratade och tjockade i oss massa godis :3
 
Nästa dag blev vi väckta klockan 8 av ledarna och vi åt frukost direkt. Sen packade vi ihop alla grejerna och gjorde oss i ordning. Lekte en lek, haha, och sen skulle vi ut i skogen. Det regnade, så vi var ju väääldigt glada över detta faktum att bli dyngsura. Inte. Men vi hade inget val ;)
 
Sedan klockan halv ett ungefär åkte vi hem. c:
Jag tycker det va jättekul, synd att nästa läger inte är förrens på våren :/
 
oj vad mycket text detta blev.. undrar hur många som orkade läsa?
 
Nu ska jag försöka ta mig an min packning..
 
// Anja ♥
 
 
 

konfaläger

klockan 5 åker Anja o jag på konfaläger, taggade? njae, det ösregnar och ja, jag iaf är allmänt trött och vill bara vara hemma o sova, men jaja, det blir säkert kul får vi hoppas :)
Vi kommer hem redan imon så ;)
just nu sitter jag o käkar godis och gör typ ingenting, egentligen borde jag börja packa, och fixa mig, tvätta håret osv, men.. jag känner helt enkelt inte för det.
 
Innan idag var Anja o jag asflummiga, på bildlektionen gjorde vi typ inget mer än o skratta, haha, askul var det, vi skrattade åt typ allting, som vanligt typ, hah ^^
 
Vi var o köpte asmycket godis innan, så ikväll ska vi äta oss mätta på godis, ehehh
 
fanta exotic ♥
 
började packa lite..orkar inte mer, haha xd
 
 

 One Direction har ju gjort en ny låt, har inte bestämt mig för om jag tcker den är bra eller inte än, har bara lyssnat på den typ 2 ggr, så..
 
 
 
Nu måste jag sticka,
 
 
// Clara

forever alone

hahahahha, alltså jag får inse att jag är helt forever alone :3
 
 
hahahah jag var tvungen med dom här också, så sant !
 
 
// Clara

jobbig dag...

Nu kommer jag få ett litet dampryck här på alla lärare som ger oförberedda prov.
 
Assååå, om ni nu nödvändigtvis måste ha prov när vi minst anar det, så ge oss åtminstone TID att göra det på!! Och snälla, varför har ni med en massa svåra ord som vi inte kan? Hur ska vi då kunna svara rätt??
Jag får damp.
Okej jag vet att det inte är ngn lärare som kommer läsa detta, så egentligen är det här helt onödigt.
Varför skrev jag detta?
Ingen aning..
Idag på engelskan hade vi ETT TILL oförberett prov! Och inget litet heller, typ ett helt häfte va det :o seriööst.. jag kommer få sämst betyg jue... :(
Jag hatar prov. När någon reser sig och går i lämnar in, så får jag typ panik för då är jag inte ens halvägs! Jag vet, dom lämnar kanske in för att dom inte kan mer, men ändå! Åhh...
 
Okej det va det. Tack att jag fick avreagera mig på er, förlåt :/
Nu ska jag bli positiv! :D
 
Har precis kommit hem från konfan! Idag va första "riktiga" gången. Det började med drop in fika och man satt o pratade lite med varann oså. :)
Sedan så fick man en lapp där det stod en massa påståenden och så skulle man mingla runt och hitta dom människorna som det stämde in på. Nu fattar ni ingenting jag vet, det gjorde inte jag heller först men jag ska förklara lite bättre. ;) det stod till exempel "har storlek 37 i skor" eller "har varit utomlands i år". Då skulle man hitta en person som hade 37 i skor eller varit utomlands o så skulle han eller hon skriva sitt namn under det!
När man hade 4 i rad så fick man gå o ta en godisbit ^^ så jag samlade på för fullt!
 
Sen skulle dom ta kort på oss också! En och en! :o
Ooohh noooooo tänkte jag.. hatar att va med på bild för jag lyckas alltid se drågad ut. :c
Hoppas inte att dom här bilderna kommer upp någonstans.. :o
 
Nu har jag nog inget mer ointressant att skriva om tror jag.. men slänger upp några bra låtar istället! :)
 
 
Fråga mig inte om musikvideon? Haha, vad gör människorna i djurdräkterna? Men själva låten är iallafall bra! :)
 
 
Också väldigt konstig musikvideo, och hennes frisyr.. haha ;)
 
// Anja
 
 

Tisdag


Idag har det hänt rätt mycket faktiskt, både bra o dåliga saker ;)
 
iaf, det började med att när vi skulle ha matte första lektionen kom ingen lärare, så vi satt där utanför salen o väntade, sen efter en stund kom rektorn upp och typ.. ja han verkade inte heller veta varför vi inte hade nån lärare där, så han släppte in oss o sen kom nån annan människa som tog oss ist, hah jag undrar vart våran vanliga lärare var? aja det löste sig ju iaf!
Sen när vi skulle ha engelska så blev det plötsligt nåt konstigt prov vi inte visste om, om det var AAAAPsvårt, fattar fortfarande inget, så.. får väl se hur det gick ;)
Sen spanskan, vi skulle göra klart en dialog o spela upp, så fick vi 10 minuter att fixa det, för lite tid ju, så jag och min bänkkompis hann precis göra klart den bara, o så vägrade vi visa upp, haha, så vi blir tvingade o göra det på torsdag ist :/
o sen... juste, på lunchen så kom min stalker, ni vet, har ju skrivit lite om honom innan, han kom iaf in i matsalen när vi satt och åt, iaf så börjar han typ glo asmycket det första han gör, verkligen kikar fram bakom sin kompis som satt "i vägen", och sen efter en stund så pratar han lite med sin kompis, och sen pekar han rakt på mig o säger nåt, och då vänder sig hans kompis också o kollade, o då fick jag lite panik, haha, aja jag satt o garvade för jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta :o o sen när vi skulle lämna våra tallrikar, så gick vi förbi det bordet där han satt, och då typ flörtade han med mig, med ögonbrynen ni vet? alltså usch o fy, då blev jag seriöst AAASrädd och typ blev helt skakis, alltså, det låter astöntigt men han är verkligen läskig, vet inte vad jag ska göra snart alltså, fy ;o
 
o sen var det väl typ inget mer.. eller jo, Anja o jag gick o snackade om löknudlar o massa andra random saker när vi gick hem, tittade inte så mycket på annat, men iaf, helt plötsligt hoppar en kille i klassen ut från en buske och skrämmer oss, vi blev livrädda o skrek ashögt, hahah, sen gick han med oss hem typ, eller ah, han bor typ där vi bor så^^
 
Sen var jag i stallet innan, dressyrpass idag, på Ramona, haha, dat häst asså, underbar men ändå så irriterande o jobbig, o tråkig, aja jag vet inte vad jag tycker ibland, haha, nä men.. det gick helt okej, vi tränade på öppna på långsidorna, och ja, lite galopp men mest trav idag, hennes galopp var helt underbar btw, kärlek! traven var dock mycket skumpigare, haha, och hon är stel som en pinne, o det är ju lite svårt då om man ska göra öppna, då bakdelen ska gå kvar på spåret och framdelen ska gå innanför, dessutom böjde/ställde vi dom rätt mycket, ingen kommer fatta detta mer än hästmänniskor men jaja ;)
Sen lite mys med henne efter lektionen, med äpple o hö :3
 
o nu.. är jag hemma o ska snart fixa håret ;)
 
applåder till er som har orkat läsa allt detta, mycket text idag, hah, och inte sammanhängande nånstans typ, men jaja, har inte så mycket o lägga in, inte idag iaf ^^

Ramona :) (bilden är från ridskolans hemsida, http://www1.idrottonline.se/EksjoortensRF-Ridsport/ )
 
(bilden är från ridskolans hemsida, http://www1.idrottonline.se/EksjoortensRF-Ridsport/ )
Här ser hon ju till och med riktigt söt ut ;)
 
 
// Clara

Abdullah

 
hahaha skönaste låten på länge !
 
 
 
// Clara

woop



kan ju inte bara vara jag? eheh..
 

....
 
 
haha det gör dööont...
 

alltid! och det är så fett störande! :s
 
HAHAHA, det är jag just nu..
 
haha jag är så sjukt klantig så det händer hela tiden !
 
HAHAHAHHAHAHA hatar sånna leksaker som aldrig slutar låta...
 
 
 
älskar killar som luktar gott ! ♥
 
hahahha, och sen inser att alla hör vad man lyssnar på..
 
haha bara jag som tycker det är asläskigt? :o
 
hahaha det hände mig o Anja innan idag... xd
 
hahahahah,
 
hahahahhahahahaha, eh.. jaa
 
hahaha, typ alla säger ju klara, o då tror jag dom snackar med/om mig :(
 
 
hahah det är ju verkligen så! för mig iaf xd
 
 
nä nu ska jag gå o skaffa mig ett liv, hejdå
 
 
// Clara

Heemmaa

Precis kommit hem från Götet och Liseberg nu! Det var jätteroligt och bra väder hade vi också, hade mer än gärna stannat en dag till.. ^^ nu slänger jag allafall upp lite bilder därifrån, eller det blir nog ganska många, så enjoy ;)
 

Väldigt fina miljöer ^^


Balder! :)
 

Glada vinnare av en jättetoblerone ;)
 
Jag blev faktiskt lite besviken på Gasten, det va inte så läskigt som förra gången! O jag som är sjukt lättskrämd.. Kändes som spökerna va på semetser eller nåt, för dom va inte många! :/
 

Ni får bortese från att vi ser lite groggy ut.. xd
Älskar Kollerado! Vi åkte den flera gånger, vissa blev blötare än andra, själv klarade jag mig ganska bra ;)
 

Nu vill jag varna er. ÅK INTE SPINROCK! Den va verkligen hemsk, och jag mådde skit efteråt. Det kändes som om min bygel skulle släppa eftersom den är anpassad efter vuxna också, oh fy, det va inte kul alls. Jag skrek som en dåre, och blundade i stort sett hela tiden. När man öppnade ögonen en sekund så ser man alla människor uppochner och nej.. det kändes inte rätt.. nej usch. Aldrig mer. Aldrig mer! :o
 

Ser ni ångesten i mina ögon? Jag sitter i mitten, o sen syrran till höger och Hanna till vänster. :)
 

Ser drågad ut här med..haha hjälp.. xd
Men vi behövde lite snacks efter den hemska åkturen i Spinrock!
 

Efter en tur i Sagoslottet så var allt nästan bra igen.. :3
 

Lite dålig bild, men
Liseberg på kvällen är verkligen jättefint ^^
 

Jag tror jag fick whiplash när vi körde Radiobilarna. Alla kör ju som idioter, okej det gjorde nog jag med för jag fattade inte hur man backade.. eheh..
 

Det va bilderna från Liseberg. :)
Jag bröt 2 naglar på vänster hand under dagen! Inte bra :/ så nu slipar jag ner alla till samma korta längd och börjar om på nytt..
 
Om en kvart så är det 3:e avsnittet av Awkward på tv, inte missa! :)
 
IMON slutar vi vid 12 i skolan, gött mos! som dom säger i Göteborg ;)
 
Nu måste jag packa in mina grejer från husvagen, vi hörs!
 
// Anja ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One2five

sitter o lyssnar på ett asbra band, tror dom är från Jkpg :)
 
 
 
looovee
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Där sjunger bara Simon, han som ser ut som Zayn ;)
nomnom på honom ;)
 
 
// Clara
 
 
 

kakooor

Hann aldrig ladda upp mer igår, fastnade framför tvn hah, men iaf, det kommer här nu :)
 
Snickerskakorna först -
 
Ingredienser

350 g jordnötssmör osaltat med crisp

2 dl sirap

2 dl socker

9 d lcornflakes

200 g ljus choklad

(florsocker)

 

Gör så här

1. Blanda jordnötssmör, sirap och socker i en kastrull. Hetta upp blandningen under omrörning utan att den kokar.

 Häll smeten i en bunke, tillsätt cornflakes och rör ihop.

3. Lägg blandninngen över en plåt och kavla ut den. Den bör täcka 3/4 av plåten.

4. Smält chokladen i ett vattenbad eller i mikron och bred över kakan.

5. Låt stå kallt tills chokladen har stelnat och skär sedan i bitar.

 

(Pudra florsocker över, använd en jordnöt eller cashewnöt för att få ett min mönster.)

 

Det blev faktiskt asgott :3

 


Jordnötssmör :)

 


haha usch vad äckligt det ser ut, men ah, bara jordnötssmör detta också ;)


Jordnötssmör, socker och sirap, ahahh ser också asäckligt ut..

 


rör rör rör rör


ner med cornflakes :)

 


Sedan glömde jag ta kort, men man ska iaf trycka ut smeten på en plåt eller ah, nåt sånt, och sedan smälter man chokladen :)


Sedan häller man över chokladen över smeten, och ställer in den i kylen, sen är den klar :)

 


Sedan skär du upp den i så stora bitar du vill, det får man bestämma själv ;)

yummieeee, gott och enkelt!

 


Och nu dumlekakorna ;)

Vet dock inte vad det var för recept på dom, Ida hade skrivit ut nåt, men det är lätt att googla ;)

 

 

margarin och socker tror jag? ;)

 

Sedan gör man som kulor, dom ska vara ungefär lika stora, och lägger dom i formar :)

 

sedan trycker man i en dumlekola i varje kula.

Och sedan in i ugnen, om man vill kan man lägga på en noblesse över dom precis när man tagit ut dom, så den smälter, men det gjorde inte vi, och dom blev goda ändå ;)

 

// Clara

 

 

 

 


lala

Nu har ida och jag bakat klart, snickerskakor oså gjorde vi även dumlekakor, nomnom, kommer bilder senare, måste skära upp snickerskakan oså först hihi
 
iaf, tänkte slänga upp en bra låt bara, woop
 
 
 
:)
 
 
// Clara

Bow jeans

Sjukt kär i dom, måste se om det finns att köpa liknande eller om det går att göra !
 
 
 
lalalala looovveee
 
 
// Clara

Bakabakabaka

Ska baka snickerskakor om en stund, syster bad om det, så får se hur det blir, har aldrig gjort innan, men det är ju sjukt gott! yummiiieee
 
Kommer bilder osv senare, ska försöka hinna måla naglarna idag också, har ändå inget o göra och känner att det är dags nu, frågan är bara vad jag ska måla? idé-torka som vanligt ! något med rosetter kanske ?
 
 
 
nomnom
 
har även hittat en klänning jag sjukt gärna vill ha på konfa saken sen i vår, haha, långt kvar men blev sjukt kär i den, ljusrosa och den sitter fast i pärlor som är som ett halsband runt halsen, åhh, loooovveeee
 
 
// Clara
 
 

nya armband


(snodde bilden från Anjas insta, mohahah)
Dessa armband köpte vi på marknaden som var här i Eksjö i onsdags, jag köpte det ljusa och Anja det mörka, assöta ;3
 
// Clara

Fokiii

Har suttit o kollat Foki's blogg nu en stund, och typ.. dööööör vad fin hon är, verkligen älskar hennes blogg, den bästa som finns typ, måste jag ärligt säga! Hon har ju även en egen online-affär, eller vad man säger, hon säljer allt möjligt, från blingbling-mobil/ipad skal till dööösöta jumpsuit's, hon har ett eget klädmärke, men säljer även från andra märken, med Japansk stil typ, åhh, hade jag varit rik hade jag köpt typ allt där, men det är rätt dyrt, eller nej, men det är inte billigt iaf, och så frakt på det, hah, men jaja, nån gång ska jag ha något därifrån, har hittat MASSA fina saker ;3
 
 
klänningen finner ni → http://www.fokiwa.se/fokiwabrand/fashion-dream ←
Kostar 1199 kr.
 
Klänningen finns → http://www.fokiwa.se/fokiwabrand/red-heart-4-love  ←
Kostar just nu 999 kr, normalpris är 2599 kr !
 
Finns också i rosa/gult.
Tröjan finns → http://www.fokiwa.se/fokiwabrand/cawaii-belly ←
Kostar 375 kr just nu, 749 egentligen!
 
 
Shortsen hittar ni → http://www.fokiwa.se/fokiwabrand/twistie-cutie-low-waist ←
(tröjan på bilden är den jag länkade här övanför)
Shortsen kostar 520 kr, normalpris är 1299 kr.
 
detta sjukt söta skalet hittar ni → http://www.fokiwa.se/beauty-mobile/butterfly-twins ←
Kostar 499 kr, och finns till dom flesta "vanliga" mobilerna, alltså inte bara till iphone.
 

Nu kommer lite andra saker från andra märken, men från fokis sida.
 
 
assöt playsuit → http://www.fokiwa.se/another-brand-more/flower-set-shorts-top ←
kostar 299 kr !
 
http://www.fokiwa.se/another-brand-more/baby-blue-top ←
kostar 269 kr.
 
 
*dead* ge mig nuuu → http://www.fokiwa.se/another-brand-more/flower-shorts ←
Kostar endast 298 kr ! :'o
 
äckligt söt. → http://www.fokiwa.se/another-brand-more/big-dots-bikini ←
kostar 249 kr!
 
Det var lite kläder osv från http://www.fokiwa.se/ , tycker ni borde checka in!
 
även fokis blogg http://fokis.se/ :)
 
 
nu måste jag gå o städa innan mamma får ryck på mig eheheh
 
 
// Clara

Beauty and a beat

 
 
// Clara

william live!

Just nu sitter William Spetz och nån annan kille o live-sänder en video, med frågor osv om nya humorserien William ska göra, lite kul o lyssna faktiskt ;)
 
 
http://ajour.se/nu-far-youtubestjarnan-william-spetz-ett-eget-svt-program/
 
vet inte om det blev nån bra länk men? aja ;)
 
Nu ska jag gå o komma på nån fråga att ställa till William, bara för jag e cooool, fast nej
 
// Clara

Liseberg!

Heej! Förlåt mig att jag inte har varit aktiv på länge, men livet kom emellan, som William säger ;)
Han har förresten avslöjat sitt hemliga projekt inför hösten! En tv-serie som kommer visas på svtplay. :D Om ni inte vet vem Willam Spetz är, så  tycker jag att ni ska kolla på doma här klippen jag lägger upp nu! :)
 
 
 
 
 
 
Och här kommer en försmak på hans serie :)
 
 
 
Den verkar asrolig, längtar såå till den 23 september!
 

Just nu håller jag på och packar, för vi ska till Göteborg om en stund! :)
Imorgon ska vi gå på Liseberg, och förhoppningsvis lite ikväll också för klockan 20.00 så spelar Kapten Röd på scenen! Hur tur får man ha? :D Tänkte försöka åka Lisebergsbanan nån gång också, min favorit ;)
Hörde precis att dom inte ska sälja Balder! Det var tydligen bara ett rykte. O det var ju bra! Vi tänkte inte åka den för det måste ju finnas en anledning till att de tänkte sälja den till Polen.. men nu så :)
Om vi vågar så ska vi gå Gasten. Jag gjorde det förra gången jag var där med familjen, o det var sjukt läskigt. Pappa gick framför mig så jag gick och höll om honom och blundade större delen av tiden.. eheh, så denna gången ska jag vara modigare!
 
Nu ropar mamma och frågar hur mkt jag har kvar o packa, och jag har i stort sett inte packat nånting så nu måste jag sätta fart! Vi hörs när jag kommer hem! :)
 
Ha det bra!  // Anja
 

Cody Simpson

 
Asbra låt !
 
// Clara

SKRATTTTAR

 
hahahahahaha jag dog lite, haahhahahahaha
 
denna bilden går typ runt på fb, men var tvungen o lägga upp den, det är det "you" har skrivit som är det roliga, alltså det killen skrev, haha xd
 
 
// Clara

klantiiigt

hahah idag när Anja o jag skulle cykla hem var allt helt kaooos, först så typ blev jag asrädd för det var MASSA små fåglar som typ låg i gräset precis där vi cyklade så när vi kom så blev dom rädda och sprang iväg, då skrek jag som en idiot och fick typ hjärtattack, jag skojar inte, guud vad rädd jag blev ahhahahah.
 
Sen efter en stund så ser jag en gubbe sitta nere vid ån och fiska typ, och då säger jag det till Anja, så vi båda kollar bakåt för att se honom, och då cyklar Anja in i mitt däck och vi typ fastnar i varandra, HAHAHHAHA, och så sitter vi fast i varandra fortfarande när vi cyklar lite till o sen typ skriker vi o håller på o trilla, hah, sen så kom vi äntligen loss och stannade, då fick vi skrattattack och höll på o dö av garv typ, hahhaha, sen så märkte vi dock att Anjas cykel hade gått sönder, inte riktigt lika kul, men vi garvade ändå, hah. sen kom Anjas pappa och hämtade hennes cykel så åkte dom till cykelaffären, och jag tror den blev inlämnad där ? så nu kan inte vi cykla till skolan typ :/
men jaja, tur inte vi skadade oss iaf, haha, vi är riktigt klantiga, hela tiden, men det var ju iofs ingen nyhet ;)
 
jag har btw fruuuuktansvärd träningvärk i mina armar/axlar, haha, det är sjukt vad ont det gör, kunde knappt lyfta mina matteböcker i skolan idag :$ xd
 
// Clara

chokladbollstårta

På vedbände så praoade/jobbade det ju en kille, och eftersom jag trillade av (3 ggr), så höll han på o tjata på mig att jag skulle baka tårta till honom, man "ska" baka tårta åt alla andra om man trillar av, det bara är så lixom, haha, han ville ha chokladbollstårta sa han, så idag när jag bakade chokladbollar tänkte jag att han kunde få sin tårta...
 
eheh, nu fick han sin efterlängtade tårta, eller nej, men nästan, han får nöja sig ;)
 
// Clara

pink dots

Här kommer en väldigt enkel nageldesign jag gjorde innan idag!
 
Börja med underlack
 
Sedan tar du ett rosa/rött nagellack, eller man kan ju iofs välja vilken färg man vill, nån man tycker är snygg, sedan tar du en smal pensel och gör som ett streck fast inte rakt, vet inte vad man säger haha, och fyller sedan i, så det blir som på bilden :)
 
 
Sedan gör man småsmå rosa prickar utmed "kanten"
 
~
 
 
och sen överlack på det :)

nu måste jag gå o göra massa läxor ;o
 
 
// Clara

Gymmet!

Nyss hemkommen från gymmet, och är något död, haha, otränad som jag är, men det är kul i vilket fall, jag ska bli biff så ;)
 

Ida o jag i omklädningsrummet, sööötaa
 
// Clara

random pics



Kommer lite random bilder jag har laddat upp på instagram, så att ni iaf får nåt att kolla på ;)
 
Min älskade beeebis-plutt, Felicia ♥ tog bilden redan i våras hih ;)
 
 
Den svenska björnstammen på stadsfesten, dom ägde allt, faktiskt, dom var riiiktigt bra, och det blev asskön stämning trots att det bara var eftermiddag och fortfarande ljust, och han i shorts som står där bak o spelar typ keyboard, nomnom! ;)
 
 
 
från stadsfesten, en låt, dom körde ju väldigt många låtar, även sånna man inte hade hört innan :)
det var såklart asmycket mer publik än vad som syns på videon, hon stod väl typ i mitten eller nåt kanske, vi stod längst fram typ, fast lite mer åt höger.
 
 
 
Kapten Röd, han fick verkligen igång publiken, på honom stod vi också längst fram åt höger, men han var försenad typ en halvtimme så det blev lite segt där ett tag, dock kom det fram två asroliga "tanter" som var asfulla, haha, det skrev jag nog om nån annan gång ? så vi roade oss med/åt dom några minuter ;)
 
 
 
Panetoz, som var den hemliga gästen, så dom körde sin låt precis när själva stadsfesten började på riktigt :) asbra live dom också!
 
 
 
Generalen, också bra, men vi gick efter en liten stund, det började regna och blev lite segt, men ah :)
 
 
 
Man får ju inte glömma Sean Banan, haha, vi kollade faktiskt lite på honom också, rätt kul haha ;)
 
Videorna är från yt, och det är inte jag som lagt upp dom, så alla vet ;)
 
 
Där är Rasken, en ridskolehäst och min lillasyster :)
Rasken är helt klart bäst i världen, nästan iaf, älskar den hästen, har ridit honom två veckor i rad nu, och ja, han är helt klart bäst, blir väääldigt pigg och stark i galoppen så man måste berkligen jobba honom, men när man väl får honom i fin form och när han gåe lugnt o sansat så är han verkligen UNDERBAR, prinsen ! ♥
 
Tilda och Taco på avslutningsdagen på Vedis, åh vad jag saknar!!
 
 
åhhh kan man bli mycket sötare än Kitty när hon ligger o sover i sängen med mig på morgonen? allstå shit ♥
 
kan bara säga en sak : SWAG
hahah nä jag hatar folk som skriver så, för att det är så otroligt fult, men iaf, Sigge steker like a boss! När vi var i Vimmerby på bullerbycup ;)
 
 
Havet. När vi var i Halmstad, Ida o jag stack ner till havet o flummade ;)
 
 
 
Alltså guud, ta mig tillbaka till solen o värmen, åh vad jag saknar sommaren och allt, bästa sommaren någonsin!
 
så, det var lite bilder, ni får gärna följa mig på instagram? heter iaf ClaaraFranssoon där :)
 
//Clara

Skolmaten

 
Seriöst, vaaad är detta? det ser ju ut som något som varit nere en vända i magen, euuww, o detta ska vara något som ungdomar äter sig mätta på? glöm.
för det första ser det ju vidrigt ut, och det var definitivt inte gott heller, så, detta misslyckades dom med :/
det skulle vara nån gryta, typ, men det var mer som.. blaskig äckel-soppa ! ;'o
 
Nu ska jag vara mer positiv, haha, kan ju glädja mig med att det kan vara okej mat ibland iaf ;)

// Clara

Rubrik

Igår var jag o Anja typ hela dagen , o flummade loss som vanligt, vi blev assugna på thaimat så vi gick till sunrise och åt, yummie, älska ♥ !
Vi var där o åt med två hemliga killar också, eheheh, hah nä, men det var jag o Anja iaf, efter det så var vi proppmätta så då gick vi o köpte godis, haha, nä men godis är ju alltid gott så ja, o sen gick vi o gjörde lite roliga saker ;)
 
sen så på kvällen skulle vi iväg, till Tenhult för vi känner en familj som bor där, så det var min familj och Moas familj :)
 
Idag skulle Anja o jag vatt igen , men sen insåg vi att vi knappt hann något idag så vi tar det nån annan dag, men ist ska jag väl bara vara hemma i chilla, göra läxor som var till imon, åhnash blubb orkar inte, haha, och sen så skulle pappa, jag och Ida till gymmet tror jag, Ida ville ha med mig för hon ville inte åka ensam med pappa ;)
Vi kommer bli biffar ohyeah, nä men, jaja, alltid bra o träna ;)
 
 
Anja på Sunrise, hih söt :)
 
// Clara

heeelg


Ska försöka hinna måla naglarna nån gång i helgen, var sjuuuuukt längesen, det var typ precis när vi började skolan som jag målade dom sist :o
 
iaf, Anja o jag ska va imon, o göra lite...saker, haha, nä men blir väl kul som vanligt.
Och jag har inget o skriva o blabla , hatar när man verkligen inte har nåt att skriva men ändå vet att man måste uppdatera! :'o därför tänkte jag lägga upp lite roliga bilder bara, så ni får nåt att skratta åt ;)
 
 
haha, bara jag ?
 
hahah det är så fult....
 
 
hahah så sant !
 
 
that's me.. :'o
 
 

eller iaf tänker på nåt kul.. jag brukar inte prata med mig själv så...
 
haha varje gång!
 
hahha, speciellt Anja gör så ;) xd
 
 
hahah ni måste ju bara älska min humor, eller ? haha
 
 
haha den gör ju det ?? xd
 
alltså när man ska hitta lite kul bilder hittar man ju bara, halvroliga, inte några som man verkligen inte skrattar åt, och andra gånger hittar man ju askul bilder som man skrattar högt åt :(
 
 
// Clara

chacha

alltså åh, nu får jag ge mig, ha absolut 00000000 saker o blogga om juuu?! detta suger.
 
Bloggen blir ju bara tråkigare och tråkigare för varje inlägg jag gör, förlåt ):
 
Ville bara säga att min klass äger, älskar eeeer! ♥
 
Nu är det 112 på liv och död, från EKSJÖ! måste kolla :o
 
// Clara
 

woop

 
Synd att dom inte har hela låten på film! asduktig iaf
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Känner att det har blivit astråkig updatering här på bloggen nu, har inget o skriva om typ, har inte målat naglarna på evigheter heller :'o måste ta tag i det!
 
Skola imon..
 
// Clara

klippt håret osv

Idag klippte Ida min syster mitt hår, och jag blev faktiskt väldigt nöjd, det ser ut som att vilken frisör som helst har gjort det, och då har Ida ändå bara gått 1 år på frisörlinjen, duktigt! :)
Iaf, det är väldigt kort emot vad det var innan, enligt mig, haha, har inte haft såhär kort på jag vet inte hur länge, men jaja, det blev ju väldigt bra iaf :)
 
Anja skrev ju om skolfotot, men kan ju säga att jag ser antagligen helt efterbliven ut jag också, man blir ju alltid ihopträngd, då vi är så många så måste man ju stå AAAStätt, o då.. blir det ju lite konstigt, haha, och är helt säker på att jag blinkade på första kortet han tog, så får hoppas han är snäll mot mig och inte väljer det! Dessutom var det en i klassen som stod o posade på korten, hahaha hoppas det kom med, hade vatt rätt kul faktiskt ;)
 
Ikv ska mamma o pappa iväg på 40-årsfest tror jag det var ? så Ida, jag o Maja ska vara ensamma hemma och chilla, mysigt!
 
 
asdålig bild, hatar att när man gör kollage med nån app till instagram så blir det fett suddigt, men jaja, man ser ju llite iaf :)
 
mitt hår var låångt :(
 
// Clara

Äntligen helg

Ligger o slappar i sängen och njuter av heelg! ♥ men jag har blivit förkyld! Och det är inte bra. :/ Jag har inte tid att vara sjuk. Man kan ju inte va hemma från skolan, för då missar min ju asmycket. Så detta måste jag bli av med, NU!
 
Igår så skulle vi ta klassfoto i skolan. Och jag HATAR det! Jag blir typ asdålig varje år, ser helt borta ut, och tidigare år när jag inte hade vett att stänga igen käften så såg jag ut som en liten kanin! Men tänder som spretar åt alla håll o kanter. -.- sen tandställning, och då ville jag inte visa den då.. och så ställde dom mig på kanten och då blev mitt huve helt utdraget typ..?
Men nu i år så skulle jag le med tänderna igen allafall, och jag försökte göra mig så kort jag kunde så jag skulle få stå i mitten, men gissa vad som händer då?! Jag får ligga i knäna på killarna som sitter på främsta raden för att vi va så många i klassen att inte alla fick plats. Så Bettan säger att hon och jag vill ligga där fram då, och va?! nej?! Men hon drar fram mig och ja.. hah, vi ska alltså ligga raklånga på sidan och med armen bakom huvet som som vi ligger och ser på tv eller nåt..? xd precis när jag lyckats lägga mig så då och samtidigt hålla balansen, så puttar Sackarias ner mig så jag bara rullar! O alla skrattar högt och ah,,, haha xd oh mama, det där gick inte bra.. inte alls :o Och man får ju inte se kortet, så nu ska man gå och ha ångest över hur man ser ut i typ en månad innan det kommer. :c bara o hoppas på det bästa!
 
Imon är första gången i en ny dansgrupp i Nässjö. Ser såå fram emot det! :D
Dansstilen är modern/jazz. :) Jag känner hon som håller i den så det känns bra.
Ska försöka klämma in några timmar med egna dansgruppen också.
 
O sen mst jag räkna ifatt i matten.. :/ vår mattelärare har ställt väldigt höga krav på oss nu i 8:an. Ett tufft arbetsschema med två sidor per lektion 50 min som hon snackar bort minst 10 min av. Hur ska man hinna?!
Jag orkar inte räkna matte på helgen.. men antar att jag är tvungen.. :(
 
Slänger upp några bra låtar! ;)
 
 
Nause låt Mellow med text, så nu heter den hungry hearts!
 
Ganska chill låt, tycker den är bra på nåt sätt :)
 
Maroon 5 nya låt One More Night :)
 
 
Swedish houses mafias kanske sista låt tillsammans i det namnet!
Väldigt bra låt :)
 
Jag tror inte det är ngn bra idé för mig att måla naglarna nu när jag är förlyld med astma, men jag ska göra det så fort jag kan! ;)
 
// Anja